Şenköy Ortaokulu

WEB https://senkoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Şenköy Köyü No1 Kurtalan/Siirt
VİZYON : İSTİYORUZ Kİ; okulumuzda sevgi,saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun.Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın.Öğrenenler öğrendiklerini kendisi,ailesi,milleti ve tüm insanların yararı için kullansın.
MİSYON : BİZ ŞENKÖY ORTAOKULU AİLESİ olarak bütün öğrencilerin; ülkesinin ahlaki insani ve kültürel değerlerini benimseyen, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yücelten, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, özgür ve bilimsel düşünme gücüne sahip çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve saygın bir ortağı olan öğrencilerimizin yetişmesi için varız.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08:30- 15:40
Isınma : SOBA
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Kurtalan-Batman anayolunun 15.kilometresinde yolun sol tarafından 1 km. içerde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Siirt´e 45 km. uzaklıkta iken Kurtalan ilçe merkezine 15 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :